Радник команди президента України Микита Потураєв заявив, що в Росії є видання, які не спотворюють інформацію і з якими треба спілкуватися, щоб розповісти правду про події в Україні.

Так, на питання, чи не вважає він, що інтерв'ю, яке лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков дав російському "Комерсанту", шкодить іміджу політсили, Потураєв відповів, що так не вважає, пише Politeka.

"Ні, не вважаю. Я сам спілкувався з Володимиром Соловйовим (журналіст "Комерсанта" - УНІАН), він народився в Одесі, виріс в Кишиневі, тільки потім переїхав працювати до Москви. Ми повинні спілкуватися з тими виданнями, де можна просунути не спотворену українську точку зору. І правду про те, що відбувається в Україні", - заявив новообраний депутат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Щодо того, чи дав, на його думку, глава "Слуги народу" інтерв'ю Скабеевой, Потураєв зазначив, що про це треба запитати у самого Разумкова. При цьому він додав, що сам відмовляється від подібного інтерв'ю. За словами Потураєва, в Росії майже не залишилося медіа, які можна вважати професійними.

Голова "Слуги народу" Дмитро Разумков заявив в інтерв'ю російському "Комерсанту", що українська сторона хоче якнайшвидшого завершення війни на сході України і деокупації Криму, але вирішити ці питання тільки на законодавчому рівні не вийде.

Нагадаємо, Порошенко намагалися закидати яйцями просто під ДБР.


Як повідомляв раніше Знай.uа у Львові п'яний таксист влип у "мокрі неприємності".


Також Знай.uа писав про те, що російське судно спопелив нещадний вогонь.