Стало відомо, що екс-президент України Петро Порошенко відмовляється пройти детектор брехні. Він заявив, що готовий відповісти в прямому ефірі телеканалу "Прямий" на всі питання ДБР. Колишній президент також зазначив, що не довіряє Державному бюро розслідувань і його керівництву. Про це повідомив його телеканал "Прямий".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Я не довіряю Державному бюро розслідувань, я не довіряю їх керівництву, я не вірю в об'єктивність і неупередженість слідства. І в той же час на "Прямому" каналі ті питання, які вони хотіли озвучити, я готовий пройти детектор брехні на "Прямому" каналі в прямому ефірі", - підкреслив Порошенко.

Зрозуміло, Порошенко хотів би, щоб у раз вели його ж журналісти.

Нагадаємо, 8 липня за поданням Печерського райсуду в Київське територіальне управління ДБР, зареєстровано кримінальне провадження за заявою колишнього керівника Апеляційного суду столиці Антона Чернушенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, поки Петро Порошенко "бігає на побачення" до ДБР вже по 12 справах, за якими він проходить свідком, українці не знаходять собі місця, так як жадають, щоб екс-президента якомога швидше запроторили за грати.

Також портал Знай.ua писав, наступний допит Петро Порошенко може пройти на детекторі брехні. Про це заявив глава Держбюро розслідувань Роман Труба.