Уряд Гройсмана не звільнить із посади мера Віталія Кличка. Про це стало відомо із повідомлення в телеграм-каналі Klymenko Time, пише Рoliteka.

"Прес-секретар прем'єра Василь Рябчук повідомив цю новину з формулюванням "Чинний склад Кабміну не буде погоджувати звільнення Віталія Кличка з посади глави Київської міської держадміністрації", - йдеться у повідомленні.

Це означає, що Кабмін Гройсмана не збирається звільняти Кличка ні сьогодні, ні через тиждень. Як відомо, напередодні Рябчук говорив, що це питання Кабмін розгляне на засіданні в середу, 14 серпня. А до цього, до відпустки Гройсмана, - що питання звільнення Кличка розглянуть на наступному ж засіданні уряду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні Гройсман остаточно вибрав сторону в цьому конфлікті. І отримав дуже впливових ворогів з Офісу президента. Що буде з ними робити, втративши крісло прем'єра? Вірніше, не так - що вони будуть робити з ним?", - цікавляються у повідомленні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Колеги-журналісти, відповідаю всім одразу. Питання погодження звільнення Віталія Кличка було обговорено з урядовцями. Прийнято рішення, що чинним складом Уряду розглядатись воно не буде", - йдеться у дописі Рябчука.

Українці не залишились осторонь і взялись коментувати допис прес-секретаря прем’єр-міністра.

"Л.Д. Троцький: ні миру, ні війни, а армію розпустити", "И правильно. Пусть берут ответственность уже на себя", "Сволочи вы все", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, "Брехливі щічки" Порошенка, "самородок психіатрії" Омелян і прицмокування Гройсмана: Подоляк розповів про останні тренди.

Як раніше повідомляв Знай.ua, петиція про скасування фінансування партій набрала необхідну кількість голосів: що буде з Ляшком, Гройсманом та іншими.
Раніше портал Знай.ua писав, фінансування партій з бюджету: це потрібно зупинити негайно.