У наш інформаційний час Зеленському та іншим людям, які прийшли до влади не варто заграватися в класичний популізм, адже вже пройшов час голодних 90-их, коли постійно простому народу все тільки обіцяли. У цьому переконаний політичний експерт Михайло Подоляк.

Інавгурація Зеленського
Інавгурація Зеленського

Зараз всі емоції дуже швидко проходять і тут же з'являються серйозні питання... Потрібні системні рішення. Подоляк задається закономірними питаннями після деяких рішень Зеленського.

"чи Можна вирішити легендарну «бурштинову проблему» двома випадковими звільнення двох випадкових людей? Нехай і великого містечкового рангу. Немає. Тому що там сформована повноцінна павутина. Все щільно зав'язані на тотальному грабунку."

Цим нічого не вдієш просто перемістяться в інший кінець павутини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Рішення на поверхні - легалізація і різка дерегуляція. Саме такий новий підхід. Реально новий... Не замість старого, замазанного по вуха в тіньових відносинах, vip-паучары поставити свого нового, не розриваючи при цьому павутину, а поміняти правила гри."

Видобуток бурштину
Видобуток бурштину

Далі Подоляк пройшовся і по звільненню Безсмертного з Мінських переговорних підгруп. І, хоча це могло б стати другим антипопулистским рішенням, але є певний нюанс, який полягає в тому, що Зеленський сам призначив його на посаду.

"Потрібно в принципі спішно призначати на ключові напрямки випадкових персонажів, реально вважають себе богами, але збирають менше відсотка громадської підтримки? Безумовно, ні. Безсмертний - це символ нелояльності, невлиятельности, безмежно завищеної самооцінки і строго порожніх розмов. Навіщо призначили? Тому що хто то сказав кому/те, що він класний хлопець? Повноцінні перевірки де?"

Роман Безсмертний
Роман Безсмертний

Подоляк вважає абсурдним рішення перевірити Петра Порошенка на поліграфі.

"Це все теж тупе популістське дійство"

Будь-які фінансові злочини - це строго документарна та аналітична робота. Скрупульозна слідча математика, а не "pr-розповідь потенційного шахрая про «бабусиних сірих козлів» під відеозапис".

"По суті, вже можна сказати, що ми бачимо суворо постановочний спектакль. Який скоро стане дратувати... наших зовнішніх партнерів. Вони, зрозуміло, зовсім не проти покарання за доведеним фінансовим. Але точно проти вистав..."

Нагадаємо, українцю 2 місяці вкалувати: Гройсману нарахували "бонус" за 16 днів відпустки.

Як повідомляв Знай.uа в мережі викрили головного корупціонера в ДБР: "Це як змивати фекалії фекаліями...".

Також, Знай.uа писав, "Слугу народу" зловили на брехні: як "простий вчитель" витратив на передвиборчу агітацію пів мільйона чужих грошей.