Відомий російський опозиціонер Ілля Пономарьов, який протестує проти політики чинної влади, розповів, як Російська Федерація буде намагатися розташувати до себе суспільство Євросоюзу.

Ілля Пономарьов розповів, що будь-який жест доброї волі, для Путіна, на жаль, є проявом слабкості. Таку думку чинний депутат Державної думи Російської Федерації висловив в ефірі інтерв'ю "Политека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ілля Пономарьов

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Російський опозиціонер підкреслив, що Володимир Путін, це така людина, з яким марно розмовляти або ж просто намагатися домовитися. Як колишній співробітник радянської спецслужби він розуміє тільки мову сили, так як цей постулат закріплений у нього на підкірці.

Це означає, що в найближчим часом, з боку Росії щодо України будуть постійні провокації, на які підкреслює експерт, не варто піддаватися. Особливо важливим є цей аспект у світлі ведення переговорів і продовження Нормандського формату.

Російська сторона буде постійно намагатися за допомогою силових дій зірвати будь-які спроби переговорів на цивілізованому європейському рівні.

Нагадаємо, Соколова розкрила правду про конфлікт з Мосійчук у прямому ефірі.

Як повідомляв Знай.uа Трамп зашив кишені Путіну і ще десяткам "царьків", грошей не буде.

Знай.uа писав, блогер, який побив ветерана АТО, відповість по заслугах.