Президент України Володимир Зеленський отримав листа від донецьких шахтарів, які бойкотують. Лист главі держави передав колишній кандидат у народні депутати Сергій Сівохо.

Відповідний допис він розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Передав президенту лист від страйкуючих гірників шахти "Курахівська". Президент говорив з Гройсманом. Завтра засідання Кабміну. І хоча на доживаючий Кабмін надій мало ... Чекаємо", — написав Сівохо вчора.

Передал Президенту письмо бастующих горняков шахты "Кураховская". Президент говорил с Гройсманом. Завтра заседание Кабмина. И хотя на доживающий Кабмин надежд мало... Ждем.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Сергей Сивохо op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Зазначимо, що на Донеччині гірники шахт "Курахівська" та "Україна" перекрили дорогу в районі села Новоселідове, вимагаючи погашення заборгованості в виплати зарплати. Гірники вимагають повного погашення заборгованості із зарплати — на цей час шахтарям не виплачено 22% зарплати за травень, також вони досі не отримали все зароблене у червні та липні.

Нагадаємо, в Україні можуть зникнути гривні: Зеленському підкинули ідею, "грошова реформа".

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.