Кабінет міністрів України підписав угоду з урядом Співдружності Домініки про скасування візових вимог. Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в середу, 14 серпня.
Згідно з документом, громадяни держав сторін угоди, в'їжджають, перебувають, перетинають територію держави іншої сторони без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо ж громадяни планують перебування в країні понад 90 днів, в такому випадку їм необхідно отримати візу, яка оформляється без сплати збору, у дипломатичному представництві або консульстві держави іншої сторони перед в'їздом на її територію.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Довідка: Співдружність Домініки - держава на однойменному острові з групи Малих Антильських островів у Карибському морі.

На сьогодні українці можуть відвідувати без візи 127 країн світу.

Нагадаємо, Україна понилила свої позиції в світовому списку. Дві країни скасували безвізовий режим. Тепер для поїздок в Нікарагуа і Тувалу потрібно оформляти візу.

Як повідомляв портал Знай.ua, заробітчани вирушають підкорювати нову європейську країну.

Також Знай.ua писав про те, що незабаром в Україні розпочнеться другий етап реалізації системи накопичувальних пенсій.