З'явилася відповідь Офісу Президента України Володимира Зеленського на запит Генеральної прокуратури, яка вимагала пояснити заяви прес-секретаря президента Юлії Мендель про те, що українські військові "допускають обстріл цивільних об'єктів на сході України".

Про це стало відомо завдяки оперативному повідомленню одного з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"За результатами розгляду звернення від 3 липня 2019 року про надання офіційної інформації повідомляємо, що в Офісі президента запитувана інформація відсутня", - йдеться у документі, підписаному заступником голови Офісу президента Русланом Рябошапкою.

За останні півтора місяці на Банковій отримали два запити від ГПУ, які стосувалися висловлювання прес-секретаря президента Юлії Мендель у ток-шоу "Право на владу" 6 червня на "1+1".

Тоді Мендель висловила думку, що українські військові на Донбасі, відповідаючи на провокації терористів, іноді стріляють по цивільних об'єктах, в результаті чого гинуть мирні жителі.

Нагадаємо, у мережі показали казкове багатство батьків Зеленського: "Є чим пишатися".

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії.

Знай.uа писав, Зеленський віддав Богдану нову керівну посаду.