Нещодавно на сайті президента України Володимира Зеленського з'явилися електронні петиції з проханням відновити авіасполучення з Росією і пустити потяги в анексований Крим.

На сьогоднішній день кожна з петицій вже набрала більше 2000 підписів з необхідних для обов'язкового розгляду 25 тисяч. Для збору тих, що залишилися дається 71 день.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Екс-міністр транспорту України Євген Червоненко заявляв, що білоруські та молдовські авіакомпанії, що здійснюють транзитне авіасполучення між Україною і Росією через Мінськ і Кишинів, завдяки отриманому від цього прибутку зуміли закупити цілий парк нових пасажирських літаків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що 25 липня на сайті Володимира Зеленського з'явилася петиція з пропозицією відновити авіасполучення між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Криму місцеві жителі обурились через платний вхід на пляж, перед яким окупанти встановили шлагбаум і паркан.

Також портал Знай.uа писав, що Росія захотіла відновити авіасполучення з Україною і збирається провести переговори.