Українці в останні дні спостерігають неймовірний калейдоскоп подій: затримали Грымчука, ГПУ викликає на допит Пінчука, Гройсман підтримує Кличка.

Про те, чому так відбувається, розповів Андрій Пальчевський у своєму інтерв'ю Вадиму Герасимовичу на каналі Politeka online.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Пальчевський розповів про значимість Богдана не тільки в житті Зеленського, але і в житті всіх українців:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Немає бабусі в Україні, яка не знала б прізвище "Богдан". Навіть американський посол про нього говорить, не те, що простий смертний. Посол Тейлор говорив, що вони нічого не мають проти Богдана, але чомусь говорив."

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Андрій Іванович не розуміє, чому посол похвалив Зеленського за позитивні зрушення на Донбасі. Адже сам Пальчевський поки ніяких зрушень не бачить.

"Мабуть, посол знає трохи більше, ніж я і громадськість."

Не забув бізнесмен і про обіцянки президента про мир, деолігархізацію і посадки. Адже, зараз взяли тільки одного Гримчака. Пальчевський приводить в приклад Саакашвілі, який в перші тижні президентства посадив близько 17 тисяч чоловік.

"Якщо у Зеленського з'явиться смак цієї блакитної крові наших панів, то він змужніє і інші олігархи приструняться".

Бізнесмен згадав про те, що посол Тейлор зазначив, що не бачить ніякого впливу Коломойського на Володимира Зеленського. Однак, Пальчевський з цим не згоден:
"Для цього можна просто подивитися на тих людей, які заходять в Офіс Президента."

А в Андрії Богдані він взагалі бачить "чорного янгола" над Зеленським:

"Він буде абсолютно демонізований і маргіналізований, у Президента не буде ніяких варіантів. Чим раніше президент позбудеться від подібного баласту, тим краще."

Випадок з написанням заяви на звільнення без дати Андрій Іванович теж не вважає випадковим, адже немає диму без вогню.

"Можливо, у Зеленського стоїть якесь завдання. Ви бачите, він став менше з ним їздити. Тому що всі ці пляжно-бензоколоночні фотографії, інтимна близькість... Не можна називати президента Володею, не можна."

Найбільшою проблемою Володимира Олександровича буде мир. І рішення цього питання затягнеться на пару-трійку років, впевнений Пальчевський. В наступному році це точно не вирішиться, тому що Путін не піде ні на яке перемир'я до тих пір, поки від посла Тейлора будуть звучати фрази, що Україну візьмуть до НАТО.

Нагадаємо, Пальчевський застеріг Зеленського від найбільшої помилки

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський дав пораду Зеленському

Також Знай.ua писав, у мережі показали Гримчака за ґратами