Український телеведучий, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський різко відреагував на заяви Володимира Зеленського щодо ринку землі в Україні.

Зараз в Україні діє заборона на продаж і відчуження земель сільськогосподарського призначення. ВР продовжила мораторій на продаж до 1 січня 2020 року.

Внаслідок такої заборони власники земельних паїв не можуть вільно розпоряджатися землями сільськогосподарського призначення. Єдиним способом передачі землі у користування іншим особам є договір оренди.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Андрій Пальчевський висловився на рахунок рішення Зеленського відкрити ринок землі:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Недарма Довженко знімав фільм "Земля". Якщо подивитися на війни людства, коли люди вбивають один одного з особливою жорстокістю, - це земля і вода. Я вважаю, що найбільша помилка, яку може зробити президент Зеленський - це дві речі. Достукатися до вуха Володимира Олександровича прості люди не можуть. По-перше, прийняття епохального рішення. Ситуація з землею, коли 16 мільйонів перебуває в тіні... З неї сьогоднішні олігархи, бюрократи і наш улюблений Петя зі своєю компанією "Мрія" гноблять наших селян, скинули гривню в три рази, щоб їм менше платити і продають за долари".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Пальчевський впевнений, що Зеленський повинен провести кілька порядків громадського обговорення - референдум - щоб були інакодумці, а не тільки його команда. Андрій Іванович закликає не допустити вирішення питання про землю в останні 100 днів.

Рынок земли... А вы «за» или «против»?

Рынок земли... А вы «за» или «против»?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 14 augustus 2019

Нагадаємо, що Знай з'ясував, що нова Рада легалізує в першу чергу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують найжорстокіше покарання депутатам.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський виконав головну передвиборчу обіцянку.