Поки наша нова влада на чолі з Володимиром Зеленським щосили трудиться на благо України і зачищає неугодних людей, Міністр соціальної політики Андрій Рева "тяжкою працею" примудрився заробити цілих 130 тисяч гривень за минулий місяць, включаючи 18 тисяч гривень премії і 50 тисяч гривень матеріальної допомоги на оздоровлення.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Рева
Андрій Рева

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Гроші повернуться до ПФУ: у пенсіонерів почнуть вилучати виплати Зміни в оформленні відстрочки: йти до ТЦК не обов'язково Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ
Показати ще

Цією новиною ділиться на своїй сторінці в соціальній мережі український юрист і блогер Михайло Шнайдер, повідомляє портал Politeka.

"За один місяць, Рева отримав стільки, скільки простий пенсіонер в кращому випадку отримає за сім років. Це переходить всі межі розуміння і здорового глузду. Як таке взагалі можливо? Поки мільйони українських людей похилого віку, не живуть, а виживають, цей персонаж, отримує такі колосальні гроші. Я вважаю, що настав час припинити весь цей цирк. І чим швидше, тим краще." - переконаний Шнайдер.

В коментарях українці також обурилися доходом Реви:

"1564 гривень йому в пику", "Гнати свиню в шию", "Мало йому залишилось", "Казнокради", "Нова влада повинна звернути увагу на це беззаконня", "А Зеленським в курсі?", "Пенсіонери і так багато жеруть", "А за що премія?, і хто призначав таку зарплату? На що дали мат.допомога? Хто і коли відповість за це свавілля?", "Починати потрібно з нього і пахана Коболєва", "Це той, що не їсть і не п'є".

Нагадаємо, Арсен Аваков може стати віце-прем'єр-міністром України, якщо відмовиться від своїх амбіцій.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кабмін на поточному тижні проведе засідання, на якому буде розглянуто питання про звільнення Кличко.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський звільнив головного розвідника в СБУ.