Фахівець по Україні з американського аналітичного центру Atlantic Council Мелінда Херінг зробила відкрите звернення до Олени Зеленської.

Вона закликає її приділити належну увагу захисту прав журналістів та активістів, а також вплинути на президента, щоб він призначав на державні посади заступника більше жінок.

За словами автора Мелінди Херінг, зараз ніхто не думає, що дружина президента України «піде далі простих розмов про дітей, навчанні та виступів у школах і дитячих будинках».

Так само, американка звернула увагу Олени, що навколо її чоловіка немає інших жінок.

«Безумовно, в Україні є своя культура і менталітет, але, будь ласка, скажіть йому, щоб він призначив кілька жінок», — пише Мелінда Херінг.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вона повідомила, що до розширення представництва жінок можуть ставитися як до «дурною західної одержимості», але дослідження вчених показують, що корпорації функціонують краще, коли принаймні одну третину становлять – жінки.

«І, будь ласка, скажіть йому про необхідність використовувати поважний мову, коли він говорить про українських дівчат. Вони неймовірна сила, але вони не є брендом і нікому не належать», — підмітила Херінг.

Нагадаємо, у Зеленського планують зробити нечуване з депутатами.


Як повідомляв раніше Знай.uа, скандал в маршрутці прогримів на все Запоріжжя.


Також Знай.uа писав про те, що Одеський прикордонник вирішив повторити "подвиг" Ескобара.