Команда українського президента Володимира Зеленського "Слуга народу" поки не знайшла "оптимальну модель" для переїзду з Банкової.

Про це розповів заступник керівника Офісу президента Юрій Костюк, у великому інтерв'ю для "Громадського".

Питання про переїзд Костюк назвав складним:

Володимир Зеленський

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Складне питання. Складно, тому що фінанси. Ми поки що не знайшли оптимальну модель, при якій не будемо витрачати кошти платників податків. Витратити зараз 200 чи 300 мільйонів гривень на те, щоб з'їхати... Але нам дійсно тут дуже складно".

Також заступник керівника Офісу президента розповів про свій кабінет та назвав його кабінетом декана:

"В мене не так у кабінеті пафосно. Я жартую, що у Трофімова і Тимошенка — кабінет ректора, а в мене — кабінет декана. В мене там багато денного світла, і це полегшує роботу. В мене, на відміну від Трофімова, не виходять вікна на головну площу. Мені не так чутно, коли там в нас шумно. Мітинги постійно. Вже не так інтенсивно, до речі". Юрій Костюк

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський в образі Лукашенка влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Також, Знай.uа писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.