Коридори в приміщенні Офісу президента України при Зеленскому прикрашатимуть картини сучасних художників. Так, заступник директора музею історії Києва Тетяна Костенко розповіла, що Зеленський особисто відібрав картини з колекції.

Глава держави вважав за краще зупинитися на роботах Олени Придувалової, Юлії Полякової, Ольги Адам, Юрія Шаповала, Романа Мініна, Олексія Аполлонової, Анастасії Крайнєвої і Олексія Кондакова.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, серед картин можна помітити роботи, на якій зображені пінгвіни у Верховній Раді і урбаністичний пейзаж: ринок на тлі висотки, а також лоток з написом "Шаурма".

Нагадаємо, у "Слузі народу" відбуваються дивні речі навколо Дубинського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рева "додієтився" і отримав космічну суму на оздоровлення.

Також Знай.ua писав про те, Зеленський терміново мчить в Харків, у слуги народу серйозні плани.