Лідер президентської партії, яка отримала цілковиту більшість у новому парламенті, "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів про найважливіші рішення роботи нового парламенту. Зокрема, він прокоментував закінчення війни на Донбасі.

Про це Разумков сказав в інтерв'ю виданню НВ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звичайно, від нас хотітимуть швидкого закінчення війни, хоча всі розуміють, що закінчити швидко її не вдасться, і вирішує це зовсім не парламент. Це великий шлях, який повинна пройти вся країна, всі ми разом", - сказав Разумков.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також Разумков розповів про те, які три завершені реформи він хотів би бачити за підсумками своєї роботи у парламенті. За його словами, важко виділити один найбільш пріоритетний напрямок, тому зараз важливо усе.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Це велика політична реформа, яка включає багато компонентів і антикорупцію, в тому числі. Це освітня і медична реформи, ходом яких я незадоволений", - зауважив глава партії "Слуга народу".

Додамо, що у партії "Слуга народу" офіційно заявили, що висуватимуть кандидатуру Разумкова на пост спікера парламенту. Президентська партія отримала більшість у парламенті й завела до Ради понад 250 депутатів, чого цілком вистачить для прийняття рішень.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, у "Слузі народу" відбуваються дивні речі довкола Дубинського: Разумков пояснив, що не так із колегою Зеленського.

Також Знай.uа писав, Разумков зі "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.