Партія Зеленського "Слуга народу" не планує відновлювати роботу комітету ВР у справах ветеранів. Замість нього пропонується прийняти закон про ветеранів і створити агентство, яке буде координувати надання їм пільг.

Про це повідомила майбутній народний депутат Галина Третьякова в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наша стратегія полягає в тому, щоб прийняти закон про ветеранів, який буде чітко регламентувати пільги і категорії усіх ветеранів – крім ветеранів праці. Крім того – створити агентство, яке буде координувати надання пільг, в тому числі і ветеранам. В це агентства вже доцільно брати фахівців із числа ветеранів", - зазначається у її публікації.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Третьякова заявила, що потрібно відмовлятися від такої практики, коли кошти спрямовуються не на соцзахист тих, хто її потребує, а на утримання роздутого держапарату.

"Слуга народу" буде лобіювати права ветеранів, але для цього не потрібно "плодити бюрократію у вигляді комітетів або цілих міністерств", впевнена нардеп.

"Не потрібно створювати додаткові годівниці для чиновників або механізми задоволення політичних амбіцій для депутатів. Не потрібно піаритися на ветеранській темі", - зазначила Третьякова.

Нагадаємо, що "Слуга народу" ще не отримувала офіційних пропозицій щодо формування коаліції в Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, в "Слузі народу" планується велика зачистка.

Також портал Знай.uа писав, що оголошено імена 82 народних депутатів, які точно будуть у новій Раді.