У президента Росії відкрито заявили, навіщо розв'язали криваву війну на Донбасі

Відповідна заява прозвучала в ефірі пропагандистського ток-шоу на телеканалі «Росія 1», повідомляє Politeka.

зокрема, один з головних людей президента країни-агресора Олексій Рощин заявляє, що Кремль свідомо почав війну на Донбасі, щоб змусити Київ визнати окупацію Криму.

За словами прокремлівського політолога, Донбас насправді Російської Федерації не потрібен і він тільки приносить шкоду.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Для Росії взагалі Донбас – це типовий валіза без ручки. Його і нести важко, і кинути шкода. А найголовніша проблема, що валізу ще й чужий», — зізнався один з міністрів Кремля.

Раніше ми повідомляли про те, що у Володимира Путіна відкрито говорив про знищення України. Депутат незаконної Держдуми РФ Костянтин Затулін вирішив почати сперечатися з українським експертом Вадимом Трюханом на телебаченні так званої Росії.

За словами слуги Путіна, Україна повинна зникнути з її сучасними цінностями. Першим почав дискусію український експерт Вадим Трюхан, який розбив агресивну позицію українофоба і його бажання втрутитися в справи держави не залежного від Росії.

Нагадаємо, таємниця багатства Разумкова розкрита, за що живе права рука Зеленського.


Як повідомляв раніше Знай.uа новообрана депутатка з "Слуги народу" різко пройшлася по Богдану.


Також Знай.uа писав про те, що "Отличник учасник олімпіад" холоднокровно зарізав усю свою сім'ю.