Майбутній нардеп від партії «Слуга народу» накинувся на журналістку і отримав «на горіхи» від користувачів мережі

Відповідний пост Максим Бужанський виклав у себе в Telegram, повідомляє Politeka.

«Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ «НВ», в інтерв'ю з представником «Слуги народу» заявила, що я ностальгую за СРСР і «часи Януковича». Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ», — сказав він.

Зверніть увагу, що в інтернеті інцидент викликав справжній шум, оскільки користувачі вирішили нагадати депутату «його справжнє місце».

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Бужанський ще сильно Наполеону ностальгує», «Ольга ніякого особистого образи вам не робила. Ви ж образили», «Можна зробити пост, вибачившись, пояснивши Ваші емоції, і чим вони були викликані. Такого за минулої влади я не пам'ятаю. Це покаже, що щось змінюється», — пишуть вони.

Як говорилося раніше, Дмитро Разумков заявив, що його дружина і так була одним з партнерів по бізнесу. Тому лідер партії «Слуга народу» розповів, що переписав свій бізнес на дружину.

Нагадаємо, під Донецьком українських футболістів принизили після розгромної перемоги.


Як повідомляв раніше Знай.uа, з'явилося відео епічно втечі ізраїльського "наркобарона" від СБУ.


Також Знай.uа писав про те, що Собчак розповіла, як треба жити, чим довела до сказу своїх фанато.