Глава Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко звільняється з посади за власним бажанням. Відео про це з’явилось у Youtube.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Моя мрія здійснилась, мети було досягнуто. Моя місія на посту глави Державного агентства України з питань кіно завершена.... Сьогодні я написав прем'єр-міністру України заяву про звільнення за власним бажанням. Це дозволить вже, очевидно, новому уряду найближчим часом провести відповідний відкритий конкурс і призначити нового керівника галузі", - сказав Іллєнко у відеозверненні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Він очолював Держкіно з 6 серпня 2014 року. Також посадовець додав, що планує пов'язати подальшу діяльність з українським кіно.

"Не хочу перетворювати боротьбу за це крісло на триллер з елементами складнопостановочного екшену. Це точно не принесе користь індустрії", - зазначив Іллєнко.

Нагадаємо, у Зеленського оригінально запрошують на посади голів адміністрацій в шести областях.