У Офісі президента Володимира Зеленського оригінально оголосили конкурси на посади голів районних держадміністрацій в шести областях. Вакансії опубліковані в рамках проекту LIFT. Нових очільників у райони шукають одразу у шести областях.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нові вакансії у LIFT! Ми вже провели величезну роботу для пошуків крутих спеціалістів у Херсонській області. Але країна сама себе не побудує, тож ми знову починаємо відкритий конкурс на посади голів РДА! Шукаємо розумних та цілеспрямованих керівників на посади голів районних державних адміністрацій у Львівській, Луганській, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях: 🔻Голови районних державних адміністрацій Львівської області: https://lift.net.ua/vacancy/lvivrda 🔻Голови районних державних адміністрацій Луганської області: https://lift.net.ua/vacancy/luganskrda 🔻Голови районних державних адміністрацій Закарпатської області: https://lift.net.ua/vacancy/zakarpattyarda 🔻Голови районних державних адміністрацій Івано-Франківської області: https://lift.net.ua/vacancy/ivano_frankivskrda 🔻Голови районних державних адміністрацій Житомирської області: https://lift.net.ua/vacancy/zhytomyrrda 🔻Голови районних державних адміністрацій Донецької області: https://lift.net.ua/vacancy/donetskrda Приєднуйтесь до команди президента та створюйте країну своєї мрії!

Geplaatst door Команда Зеленського op Zondag 18 augustus 2019

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Ми вже провели величезну роботу для пошуків крутих фахівців в Херсонській області. Але країна сама себе не побудує, тому ми знову починаємо відкритий конкурс на посади голів РДА! Шукаємо розумних і цілеспрямованих керівників на посади голів районних державних адміністрацій", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зокрема, вакансії відкрито у Львівській, Луганській, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях.

В описі до вакансій на сайті Lift зазначають, що потрібна людина, "яка готова взяти на себе відповідальність за діяльність кожного підрозділу".

"Основне завдання - налагодження всіх процесів в підлеглих органах, службах та комісіях. Забезпечення, розвиток і вдосконалення району", - йдеться в описі.

Нагадаємо, озвірілий киянин розправився з дружиною і перерізав собі горло.

Як повідомляв раніше Знай.uа, літак розніс на друзки цілий будинок.

Також Знай.uа писав про те, що Алла Костромичова порадувала мережа новим фото на пляжі.