Стало відомо, що союзник колишнього глави української держави Олега Гладковського застукали на відпочинок із невідомою білявкою.

Так, глава корпорації "Богдан" засвітився в компанії привабливої дівчини на набережній Сан-Поль в іспанському містечку Сагаро. Даний курортне селище розташоване між містами Сан-Феліу-де-Гишольс і Плайя-де-Аро в Іспанії. Про це пише "Страна".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що відпочиваючі тут можуть орендувати шикарну віллу на узбережжі або зняти номер в готелі. Судячи з інформації в мережі, класичний двомісний номер у 5-зірковому готелі Hostal de la Gavina буде коштувати в цьому місяці 13,8 тис. гривень за добу.

До того ж, саме тут в 2016 році затримали Степана Черновецького, він же син колишнього мера Києва.

Також можливо, що невідомою білявкою може бути дружина Гладковського Юлія. Згідно з його декларації за 2018 рік, вона є власницею безлічі нерухомостей. Зокрема, на неї записано: 15 і 8,9 соток землі, а також особняк (863 кв. м) в селищі Козин (Конча-Заспа під Києвом), 6 соток і будинок (294 кв. м.) в селищі Гора (Бориспільський район, Київська обл), дві квартири (419 і 76 кв. м.) і два гаража в Києві.

Тим не менш, на півдні Іспанії, неподалік Малаги у Гладковського є вілла. Але помітили його в більш ніж тисячі кілометрів від цього місця.

Нагадаємо, що в ЗМІ пройшла інформація про затримання прикордонниками Іраку великої партії українських самозарядних пістолетів "Форт-19".

Як повідомляв портал Знай.ua, Свинарчук отримав офіційну повістку від слідчого НАБУ.

Також портал Знай.ua писав, що Свинарчук-старший відновився на посаді директора "Богдана".