Анастасія Слічна – дівчина глави Офісу Президента Андрія Богдана. Про їх пару відомо не так багато. Вони знайомі досить давно, але от серйозні стосунки у них зав'язалися відносно недавно.

В ексклюзивному інтерв'ю порталу Знай.uа Анастасія погодилася відкрити завісу таємниці і на рахунок свого особистості, і на рахунок їх з Андрієм Богданом відносин в цілому.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дівчина стверджує, що відчуває на собі колосальну відповідальність через те, що є дівчиною Глави Офісу Президента:

"Ця роль не з простих, але я ніколи легких шляхів у житті і не шукала. Мені приємно, що я мотивую і вдохновляю Андрія, мені здається, це одна з основних завдань жінки. Я вірю в нього, пишаюся ним, і завжди і у всьому його підтримую! І «навіть якщо весь світ буде проти, я завжди буду за»."

Анастасія Сличная

Після того, як її стосунки з Богданом стали всеукраїнським надбанням, дівчина зазначила, що в життя стали повертатися старі "друзі", з якими вона могла не спілкуватися вже багато років. Однак, коло її близьких друзів дуже вузьке і вона не кожного туди впускає:

"Я непогано розбираюся в людях і в мене хороша інтуїція, тому не так вже просто ввести мене в оману."

Анастасію дуже бавлять питання про те, чи ревнує вона Андрія до роботи загалом і до Володимира Зеленського зокрема. Таке дівчина сприймає з гумором:

"Я не ревную, а навпаки, захоплююся Володимиром, його силою духу і характером. У них з Андрієм відмінний тандем молодих, прогресивних політиків, які діють в інтересах народу України"

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Щодо своїх політичних амбіцій Слічна відповідає однозначно, що якщо раніше хотіла піти в цю сферу, то зараз її це не приваблює:

"Я люблю свою роботу, добре знаю, як працює мій бізнес і він мені вкрай цікавий. У політиці непогано розбираюся, можу підтримати будь-яку розмову, але це більше як хобі і щирі переживання за долю України."

На прощання обраниця голови ВП поедилалсь невеликим секретом про Богдана. Вона відповіла, що Богдан вдома і на роботі - це два абсолютно різних людини.

"Мало хто знає, що Андрій дуже чуттєвий чоловік, і він завжди співчуває навіть абсолютно незнайомим людям. Це дорогого коштує!"

Нагадаємо, що стало відомо, скільки співробітників працюють в Офісі президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, ходять чутки про те, що США не були задоволені призначенням Андрія Богдана.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський призначив главу Офісу Президента Андрія Богдана головою комісії державних нагород та геральдики.