В мережі розгорається скандал через нову претендентку на посаду державного уповноваженого АМКУ Ірини Копайгори, яка є дочкою університетського викладача президента Володимира Зеленського.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідне розслідування опублікувало видання "Наші гроші".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ірина Копайгора живе в Кривому Розі і працює в місцевому КНЕУ ім Ст. Гетьмана. Саме цей вищий навчальний заклад закінчив Володимир Зеленський.

Крім того, батько Ірини, Копайгора Іван викладав право у Зеленського. Сам він вкрай позитивно висловлювався про майбутнього главу держави.

"Саме Володимир завжди просив порад і жодного разу не пропускав пар, хоча грав у виставах і виступав у театрі", — зазначає професор.

Також відомо, що в цьому ж університеті працює батько Володимира Зеленського – Олександр Зеленський.

Ірина Копайгора подала кандидатуру на посаду в АМКУ 18 серпня. В даний момент у комітеті відкриті дві вакансії, одна з них – заступник керівника.

Нагадаємо, Путін вперше прокоментував розмови з Зеленським.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський назвав свого представника в Раді.

Також Знай. ua писав, що українці просять Зеленського повернути статус ядерної держави і звільнити тренера "Динамо".