У команді Володимира Зеленського запропонували провести досить радикальну реформу.

Йдеться про великі державні компанії, які є монополістами в певних сферах. У команді чинного президента заявляють, що така ситуація є неприпустимою в країні з нормальною ринковою економікою, а тому таких "гігантів" потрібно насильно розділяти по частинах і продавати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідну заяву зробив один з радників президента з питань економіки Олег Устенко в інтерв'ю Радіо НВ

Олег Устенко

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як приклад, Устенко навів компанії "Укрзалізниця" і НАК "Нафтогаз" України. Сюди ж експерт відніс і Державну продовольчо-зернову корпорацію, а також Укрспирт. Саме ці підприємства за словами Устенка, заважають вільно дихати українському ринку.

На думку Устенка, компанія Укрспирт для більш ефективної роботи повинна бути приватизована, продовольчо-зернову корпорацію взагалі потрібно ліквідувати через непотрібність.

Експерт вважає, що для поліпшення якості послуг підприємство "Укрзалізниця" потрібно повністю розділити і віддати в приватну власність, але при цьому в руках держави повинні залишатися певні тратегічні речі і не дуже цікаві для бізнесу".

Нагадаємо, Зеленський назвав свого представника в Раді.

Як повідомляв портал Знай.ua, команда Зеленського кардинально змінить тарифи на світло

Також Знай.ua писав, українці просять Зеленського повернути статус ядерної держави