Народний депутат України від партії "Слуга народу" Ірина Верещук розповіла, які шанси у нашої країни залучити до переговорного процесу з Росією сильного союзника у вигляді Ізраїлю. Про це йдеться в інтерв'ю нардепа в ефірі "Politeka Online".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, нардеп зазначила, що Нетаньяху відвідав Київ вперше за 20 років. Зеленський та ізраїльський прем'єр домовилися про розширення зони вільної торгівлі між країнами у сфері послуг, а також вирішити проблему з відмовами у пропуску громадянам на кордонах країн. Вона зазначила, що Нетаньяху може стати потужним союзником у боротьбі з агресією Кремля.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Беньямін Нетаньяху — один з політичних старожилів, мастодонтів, якщо можна так висловитися, він грає далеко не останню роль у світовій політиці, більше того, незважаючи на те, що він часто буває в гостях у Москві, він, разом з тим, в США не рідкісний гість. Це свідчить про те, що його думка і масштаби впливу — величезні, взагалі — Ізраїль — країна, яка має величезний досвід життя роками в стані війни, цей досвід для нас буде корисним перейняти", - заявила майбутня нардеп.

Нагадаємо, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, спадщина Порошенка розбило серця українцям, нам так не жити.

Також Знай.uа писав про те, кохана Богдана Анастасія Слична повідала про ревнощі до Зеленського.