Зовсім скоро Володимир Зеленський переступить свій 100-денний кордон президентства. Цей період ознаменувався гучними звільненнями, резонансними призначеннями і доленосними зустрічами з світовими лідерами. Однак, всі українці чудово пам'ятають про обіцянки Володимира Олександровича щодо миру на Донбасі. Чи можливий цей мир, а якщо можливий, то якою ціною? Відповіді на ці питання попыталя дати блоег Ігор Лесєв у своїй програмі "НеДобрий вечір"

Інавгурація Зеленського
Інавгурація Зеленського

"Донбас – це і є наше велике страшне подорож. Наш колективний Сайлент Хілл. У кожного там будуть свої чудовиська і свої герої. І своя правда." - міркує Лесєв.

Проте, є і Володимир Зеленський, якого всі давно знають, так як він завжди був постійним нашим гостем на святково-телевізійних застіллях. Однак, в політиці він з'явився з нізвідки. Далі, блогер наводить досить життєвий приклад, який чув багато хто:

"Заходить до вас в дім електрик дядько Вова. Розетки лагодить, по голові ласкаво тріпає. А потім бах – і він уже в ліжку у твоє мамульки.І дядька Вову вже треба називати татом Вовою."

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Нашу маму 5 років ґвалтував і бив дядько Петя. Злодійкувата і завжди п'яна скотина. Тому, тут вже або електрик, або комік – різниці особливо ніякої. Головне, щоб хоч хтось визволив від пом'ятою свині. Ось так у нас папіком став Зеленський. Ми всю цю сімейну драму добре пам'ятаємо."- згадує Лесев.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Однак, він переконаний, що за Зеленського голосували з ще однієї причини - відновлення миру на Донбасі. Н, вимагаючи від президента світу, кожен по своєму розуміє умови даної події.

"Світ на Донбасі на раз-два неможливий. Так, можна максимально його заморозити. Домогтися придністровського варіанти, коли не стріляють. І навіть ведуть між собою цивілізоване співіснування. Але це не вирішення конфлікту по суті."- впевнений блогер.

Ще він переконаний, що Мінські угоди є нездійсненними. Принаймні, на даний момент. Адже саме суспільство до них ще не готове.

Далі, пакетні угоди по Донбасу в цілому не працюють. Простим прикладом є той же обмін полоненими. Для нього нічого не потрібно: ні Конституцію міняти, не ділитися ні з ким повноваженнями. Однак, вилазити купа підводних каменів.

"Полонені сидять тут, полонені сидять там. Це до того, що нічого просто так у цьому світі не вирішується. А як далеко ми готові заплисти в цьому жахливому подорожі? Ось ми говоримо – «Донбас – це Україна». Але ж це просто слова. Це як жінку назвати коханою. А адже це може бути просто слово-паразит. Не поспішайте скаржитися мамі на електрика дядю Вову. Ми приречені бажати йому удачі. Інакше в наш дім знову прийде кривавий маніяк Петя."

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, Разумков зі "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.