Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу і президент України Володимир Зеленський обговорили ймовірну роль Ізраїлю як посередника між Україною і РФ.

Варто відзначити, що Ізраїль міг би стати посередником між двома ворогуючими країнами. Але зараз умови для конкретних дискусій про участь Ізраїлю ще не дозріли, тому що Росія і Україна ще не беруть участь у серйозних мирних переговорах. Про це повідомляє The Times of Israel, посилаючись на джерело в уряді.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

19 серпня під час брифінгу для преси Нетаньягу не повідомив, чи просив Зеленський виступити посередником між ним і главою Кремля Володимиром Путіним.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Щоб хтось став посередником, потрібні три сторони - Росія, Україна і посередник. Для танго потрібні троє. І я не думаю, що у нас їх три на даний момент", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, Нетаньягу привіз Зеленському цілий пакет пропозицій.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський закликав владу Ізраїлю визнати Голодомор геноцидом українського народу.

Також портал Знай.uа писав, що дружина прем'єр-міністра Ізраїлю опинилася в епіцентрі гучного міжнародного скандалу.