Чинний генеральний прокурор України Юрій Луценко пригадав часи, коли йому довелося потрапити до в'язниці. За словами Луценка, студія "Квартал 95" напрочуд прихильною до нього.

Про це розповів сам генпрокурор в інтерв'ю "Цезор.НЕТ".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я пам'ятаю, була сценка, де (екс-генпрокурор Віктор, - ред.) Пшонка мене заарештовував, а я переодягався в його шинель і його заарештовував. Женя Кошовий демонстрував в камеру години, які я йому подарував, щоб я посміхнувся у своїй камері. Це було приємно", - розповів Луценко

Юрій Луценко
Юрій Луценко

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чинний генпрокурор також розповів про телефонний дзвінок у Лук'янівському СІЗО. За словами Луценка, він телефонував Зеленському.

Квартал 95
Квартал 95

"2 роки ніяких дзвінків або побачень не надавали. А в колонії у мене вже була можливість дзвонити на день до пів години на добу. Якось зателефонував Зеленському. Він спочатку не повірив, а потім каже: "Юрій Віталійович, скільки літ, скільки зим, посидіти б". Я кажу: "я вже посидів, дякую", - додав Луценко.

Нагадаємо, в Україні можуть зникнути гривні: Зеленському підкинули ідею, "грошова реформа".

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде у світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.