Кабмін забезпечив зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям, які звернулися за призначенням пенсії.
Так, згідно із законом про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування,

Відповідну постанову прийнято 21 серпня 2019 року на засіданні в середу, передають у Мінсоцполітики.

українські військові
українські військові

Як зазначається, прийнятий документ забезпечує ряд переваг для українських військових. Зокрема, наповнення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування відсутніми відомостями про грошове забезпечення та сплати страхових внесків військовослужбовців - крім військовослужбовців строкової військової служб.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також, прийнятий акт стосується осіб начальницького і рядового складу, поліцейських та зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям - крім військовослужбовців строкової військової служби, особам начальницького і рядового складу, які звернулися за призначенням пенсії відповідно до закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також повідомляється, що постанову прийнято на виконання закону України "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України про підвищення пенсій" від 3 жовтня 2017 №2148-VIII.

Нагадаємо, Зеленський пояснив наслідки повернення Росії до G8: що буде з Кримом, Донбасом та політв'язнями.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського планують скоротити кількість чиновників і міністерств: попросили на вихід.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.