Зустріч Президента України Володимира Зеленського та президента США Дональда Трампа пройде в кінці серпня-початку вересня, під час неї буде підписано низку документів. Про це повідомила заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль.

"Ми відпрацьовуємо частинe, яка пов'язана, звичайно, з інформаційно-аналітичним забезпеченням, з документами, які необхідно підписати під час зустрічі в Польщі. Відпрацьовуємо наповнення цих зустрічей. Я думаю, що це буде нормальна, цікава зустріч ", - розповіла Зеркаль, відповівши на питання про те, хто готує зустріч президентів США і України. Зеленський і Трамп можуть зустрітися у вересні в Польщі і на Генасамблеї ООН.

Раніше президент США Дональд Трамп привітав Зеленського з перемогою партії "Слуга народу" на виборах Президента.

Нагадаємо, у Зеленського хочуть спростити звільнення держслужбовців.

Популярні новини зараз
Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський прийняв новий персональний склад Комісії при президентові з питань помилування.


Також Знай.uа писав про те, що у Зеленського знайшли нового генпрокурора.