Президент України Володимир Зеленський на своїй офіційній сторінці в Instagram опублікував новий пост, в якому запропонував українцям флешмоб на День прапора України. Свято буде завтра, 23 серпня.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Привіт, Україно! Завтра ми усі будемо відзначати день нашого прапора. Для нас жовтий і синій це давно вже не просто кольори. У ці кольори пофарбовано серце кожного українця. Я впевнений, що завтра уся Facebook-стрічка буде жовто-синьою, альо давайте пишатись Україною не тільки онлайн", - почав Зеленський своє звернення.

Потім президент України запропонував відзначити всім українцям День прапора по-особливому: "І у мене є пропозиція до українців з кожного куточка нашої неньки та до всіх українців світу: зробимо флешмоб. Давайте завтра розфарбуємо у жовто-сині кольори нашу планету, давайте вивішувати український прапор з вікон, щоб кожна вулиця, кожна площа, кожне місто, і взагалі ціла країна стала жовто-синіми."

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Зеленський додав про тих українців, хто не зможе сповна відзначити головне свято країни: "Є місця, де за український стяг можуть забрати у в язницю і, думаю, ці люди багато віддали за можливість спокійно пройти із своїм прапором".

Володимир Зеленський закликав усіх українців об'єднатися і взяти участь у флешмобі.

Нагадаємо, раніше День Незалежності в Україні: як відсвяткують головну подію Київ, Харків і Одеса.

Також Знай.uа писав, що Зеленський "подарував" 95-річному вінничанину кругленьку суму: людина-легенда.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський подзвонив прем'єру Британії Джонсону: все через Путіна.