Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Британії Борисом Джонсоном.

Як повідомляється, вони говорили про наслідки російської агресії, повідомили в прес-службі Офісу президента України. Також Зеленський подякував Джонсона за принципову позицію прем'єра в питанні можливого повернення Росії в G8.

Володимир Зеленський і прем'єр Британії обговорили неможливість входження Росії до складу цього об'єднання до тих пір, поки вона не припинить порушувати міжнародні права і підривати світову безпеку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Співрозмовники погодилися, що в умовах агресії РФ, яка триває в Україні, окупації Криму і невиконання Мінських угод, неможливо говорити про повернення Росії на міжнародну майданчик, де вирішуються глобальні проблеми", – йдеться у повідомленні ОПУ.

Борис Джонсон також запевнив, що така ж чітка позиція буде продемонстрована на саміті G7, який проходитиме 24-26 серпня.

Нагадаємо, Зеленський тут же піддався критиці за свою думку.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії в G8: Захарова впала в істерику.


Також Знай.uа писав про те, що у Зеленського знайшли нового генпрокурора.