Партія екс-президента Петра Порошенка "Європейська солідарність" не претендує на посаду віце-спікера нової Верховної Ради. Про це заявила віце-прем'єр-міністр, нардеп від "ЄС" Іванна Клімпуш-Цинцадзе.

Так, за її словами, партія Порошенка планує бути в керівництві комітетів парламенту.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"… мінімум 11 людей з "Євросолідарності" можуть займати за пропорційним розподілом посади чи голів, або перших заступників, або секретарів комітетів", - повідомила Клімпуш-Цинцадзе.

Іванна Клімпуш-Цинцадзе

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також політик додала, що партія Володимира Зеленського "Слуга народу" не пропонувала депутатам від "ЄС" стати членами нового Кабінету міністрів.

Нагадаємо, що партія Святослава Вакарчука "Голос" відмовилася від посади віце-спікера в Раді дев'ятого скликання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в "Слузі народу" Зеленського визначилися, що робити з міністрами.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко і Вакарчук записалися в комітет Ради з зовнішньої політики.