У четвер, 22 серпня, ВО "Батьківщина" висунула члена своєї фракції на посаду віце-спікера Верховної Ради.

Цю інформацію повідомив обраний народним депутатом України від партії Андрій Кожем'якін, трансляцію вів телеканал "112".

"Діалогів, обговорення з приводу тих чи інших коаліційних моментів, угод немає, тому ми перебуваємо в опозиції. Фракція "Батьківщина" сьогодні висунула члена своєї фракції на посаду віце-спікера". Андрій Кожем'якін

Представник Батьківщини Андрій Кожем'якін

Відмінні новини!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер Знай.іа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За його словами, "Батьківщина" перша, хто подав інформацію на голову робочої групи по місцях і по прізвищах, тобто кожне місце у них вже закріплено за членом фракції.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Нагадаємо, що политпартия "Слуга народу" делегує Дмитра Разумкова і Руслана Стефанчука на посади спікера і першого віце-спікера українського парламенту. Про це повідомив новообраний депутат від "ЄС" Артур Герасимов.

Як повідомляв раніше Знай.іа, у заступника Луценка виявили "прослушку".

Також Знай.іа писав про те, що Луценко в розпачі зізнався про стосунки з Порошенком.