У п'ятницю, 23 серпня, президент України Володимир Зеленський візьме участь в урочистій церемонії підняття Державного прапора України. Про це повідомляє прес-служба гаранта.

"У п'ятницю, 23 серпня, о 9:00 президент України Володимир Зеленський візьме участь у церемонії урочистого підняття Державного прапора України", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відзначили в прес-службі президента, церемонія відбудеться на Софійській площі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як відомо, щорічно День державного прапора України святкується 23 серпня 2004 року. Цього року Зеленський вирішив відмовитися від традиційного військового параду на користь Ходи Переваги.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, Порошенка переверне календар на 3 вересня і побачить допит в ДБР.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського назвали дату зустрічі з Трампом.

Також Знай.ua писав про те, Олена Зеленська повторила образ Кейт Міддлтон.