Хоча Петро Порошенко вже кілька місяців, як не є Президентом України і його повноваження на цій посаді гідно змінив Володимир Зеленський, але ті "подарунки", які Петро Олексійович залишив після себе, ще довго будуть відгукуватися луною по всій країні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Один з таких "подарунків" показав український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. На цей раз мова піде про Міністра енергетики та вугільної промисловості, Ігоря Насалике.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Ігор Насалик
Ігор Насалик

Насалик є одним з найбагатших міністрів України, а за сумісництвом і автором знаменитої формули продажу вугілля "Роттердам +"

"Ігор задекларував... більше шістдесяти мільйонів гривень готівкою і на банківських рахунках, кілька ділянок, величезний будинок у Конча-Заспі, колекцію антикварних статуй, картин і Годинників. Автомобілі: Mercedes-Benz S500L 2015 року і Mercedes-Benz GLE 400 2016 року Випуску. А тепер анимание. На одні спортивно-оздоровчі послуги, він витратив... 89 тисяч гривень."

Саме интерсное в цьому всьому те, що Насалик з 1998 року не займається ніяким бізнесом, так як є держслужбовцем.

"Ось такий еталонний міністр епохи Петра Олексійовича. І я щиро сподіваюся, що в нашому новому уряді, ми більше не побачимо таких персонажів..."

В коментарях українці відразу зграї высказивать своє невдоволення:

"Типовий придурок", "Бандюк 90-х. З братом в 90-х грабували українців у Польщі, які їздили до Польщі торгувати", "Взяти б цього насалика і на соловки", "Шкода, що в наш час немає Робін Гуда", "Народ дітям скидається, щоб зробити операцію за кордоном, а ця тварюка відморожена ніяк не нажрется, все цим порохоботам мало.", "Смотрящих теж на всіх державних підприємствах наставив всі фінансові потоки через нього і пороху", "Завдяки йому збанкрутували держпідприємства і практично пустили людей по світу, сидять роботяги без зарплати місяцями,а це чм* і у вус не дує", "Стероїдна мр*зь"

Нагадаємо, у НАБУ провели очну ставку з людьми експрезидента, намагались поділити "Центренерго".

Як повідомляв портал Знай.uа, схеми Порошенка показали українцям.

Також Знай.uа писав про те, Гачків здав Кононенко і Порошенка з потрохами.