Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун може піти у відставку. У команді Зеленського вже знайшли їй заміну - найбільш ймовірним кандидатом на посаду міністра охорони здоров'я є Олег Петренко.

Саме його кандидатуру підтримує американська сторона, експерти та Банкова.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зараз Петренко обіймає посаду голови Національної служби здоров'я України. Він пройшов конкурс на посаду глави Нацслужби здоров'я, його активно підтримувала сама Супрун. Олег Петренко вважається висококваліфікованим менеджером, має досвід роботи в приватних клініках і на державній службі. Крім того, Петренко був одним з 12 експертів, які розробляли концепцію реформування системи охорони здоров'я, яка лягла в основу прийнятого Верховною Радою закону.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Сама ж Супрун заявила, що те, чи залишиться вона на посаді залежатиме від нового уряду та нового прем'єр-міністра. За її словами, усі з нетерпінням чекають на 29 серпня, коли відбудеться перше засідання Верховної Ради нового скликання, на якому має виступити президент Володимир Зеленський і окреслити стратегічний вектор розвитку країни.

Нагадаємо, Зеленський "відчитав": глава одеської митниці Власов звільнився після конфлікту з президентом.

Як повідомляв Знай.uа, Супрун розповіла українцям, як правильно худнути: простіше зробити пластичну операцію.

Також Знай.uа писав, Супрун вразила українців несподіваною правдою про кавуни: спазм м'язів та аритмія серця.