Президент Володимир Зеленський прийняв указ про надання українського громадянства 11 іноземцям, які брали безпосередню участь у захисті територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України. Про це повідомила прес-служба глави держави в п'ятницю, 23 серпня.

Варто відзначити, що серед них - Тімерхан Мунаєв, син командира міжнародного миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Іси Мунаєва, який загинув під Дебальцеве в лютому 2015 року.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Всі особи, які прийняті в громадянство України відповідно до цього указу, брали безпосередню участь у захисті суверенітету і територіальної цілісності України на сході країни", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, в мережі опублікували відео унікальної операції ЗСУ на Донбасі, про яку раніше не можна було розповідати.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.