Популярний український ведучий зі "Світу навиворіт" Дмитро Комаров та президент України Володимир Зеленський, як виявилося, домовилися про розподіл державних посад ще давно. Про це стало відомо завдяки виявленому журналістами Znaj.ua відеопідтвердженню.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми з Зеленським про все домовилися. У найкращих традиціях нашої політики роздеребанили в кулуарах найбажаніші державні пости. Пожартували. Заспівали. А заодно про все домовилися: посаду прем'єр-міністра Володя віддає мені🙂", - пише Комаров під старим відео.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У ролику Дмитро Комаров співає про те, що він любить "свою країну, свою дружину, свою собаку" разом з Володимиром Зеленським у той час, коли той ще був актором популярного серіалу "Слуга народу" і артистом студії "Квартал 95".

Виявилося, що провокаційний ролик за 2017 рік лише став анонсом виходу другого сезону "Слуги народу". Проте вже тоді ведучий вирішив не упускати шанс та на камеру взяв з Зеленського важливу обіцянку.

"Якщо станеш президентом, я забиваю місце прем'єр-міністра. По руках", - резюмує ведучий.

В якості підтвердження домовленості Зеленський і Комаров потиснули руки. Так що цілком ймовірно, що посада прем'єр-міністра дістанеться не відомому кандидату з партії "Слуга народу", а Дмитру Комарову за давньою чоловічою домовленостю.

Мы с Зеленским обо всем договорились. В лучших традициях нашей политики раздеребанили в кулуарах самые желанные государственные посты. Пошутили. Спели. А заодно обо всем договорились: должность премьер-министра Володя отдает мне🙂 Ну а если шутки в сторону, то сегодня премьера #слуганарода2 Я уже видел. Это круто. Рекомендую.

Geplaatst door Дмитро Комаров op Maandag 23 oktober 2017

Нагадаємо, Дмитро Комаров до Дня Незалежності підготував українцям особливий подарунок, розкриє виворіт рідної країни.

Як повідомляв Знай. ua, молоденька дружина Комарова підкорила мережа патріотизмом.

Також Знай. ua писав, що таємницю Дмитра Комарова розкрили всій Україні, такого не очікував ніхто.