Майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" Ліза Богуцька розповіла про свої враження від Дня Незалежності в Києві. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Головне: ми вперше за останні 5 років не пускали пил в обличчя. Ми вперше в 189-й китайський разу не говорили "Остаточне прощавай". І, що дуже важливо, сьогодні не з'явилося 20 свіжих генералів", - пише вона.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Богуцька зазначає, що особливо її вразило те, що президент почав цей важливий день з вулиці Інститутської, а ведучий оголосив не "першу леді", а "Пані Олену Зеленську".

" І це правильно. Наші Перші Леді - у найважчі часи країни пішли разом з чоловіками захищати країну", - зазначає вона.

Богуцька зазначила, що президент Володимир Зеленський виголосив дуже сильну промову з правильно розставленими акцентами.

"Україні не 28 років, а більше тисячі. Сподобалося порівняння України з матір'ю. Саме так і я порівнювала, коли боролася за Україну в Криму: я не можу зрадити Україну так само, як не можу зрадити свою стареньку і хвору маму. Зворушило порівняння з дітьми Криму і Донбасу. Саме так я писала з початку року 14: Крим - це син України, якого забрали, щоб виховати яничаром", - зізнається вона.

Також Ліза Богуцька зізналася, що її дуже зачепило, що президент нагороджував рядових, сержантів, старшин. І тільки двох полковників і одного віце-адмірала. Крім того, нагороджували ще не тільки військових, а вчителів, спортсменів і лікарів.

"Гімн. Це особлива історія. Дівчинка. Хор. Тіна Кароль. Чудово. Пробирав до мурашок. Все було дуже круто. За винятком трохи змащеного фіналу. Він якось стерся. Акценту не вистачало. Про Порошенка, замотанном під прапор навіть не хочу писати. Косить від в'язниці. Визнають неосудним і справа з кінцем", - зізналася Богуцька.

На її думку, вперше "Свято було Святом". Вона зазначила, що не було техніки, яку пофарбували і відремонтували контрабандними запчастинами з країни-окупанта і божевільного пафосу. Єлизавета переконана, що Україні вдалося вирватися з "нудотної божевілля".

"З днем Незалежності. Зі святом! З народженням Новітньої України!", - резюмувала Богуцька.

Расскажу о своих впечатлениях о сегодняшнем дне. Главное: мы впервые за последние 5 лет не пускали пыль в лицо. Мы...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 24 augustus 2019

Нагадаємо, Богуцька розкрила секрет скандального фото.

Як повідомляв Знай. ua, Богуцька розповіла про жахи подання е-декларації.

Також Знай. ua писав, що Богуцька натякнула Зеленському на небачену "гидота" в "Слуги народу".