Перший глава держави Леонід Кравчук назвав головні проблеми України під час інтерв’ю у програмі "Деталі" на телеканалі ZIK з нагоди Дня Незалежності України. Так, колишній президент назвав війну, корупцію і бідність найбльшими проблемами.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Кравчука, основним для Порошенка було створення бізнес-імперії, а не налагодження управління державою.

"От коли б ми розпочали з війни і завершили перемовини миром, далі у нас пішло все б правильно і швидко", - сказав екс-президент..

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку Кравчука, він бачив незалежність України 1991 року і яким є його бачення через 28 років, у 2019-му - це дві різні речі. Адже 28 років тому ніхто й подумати не міг про прикру ситуацію на сході країни.

"Тоді незалежність тільки розпочиналася, і ясна справа, що ми тільки вилупилися із Радянського Союзу. У нас при владі були, власне, ті, люди, які були раніше, тільки дехто вже змінив свою філософію бачення майбутнього, а дехто ще продовжував іти старим шляхом", – сказав Леонід Кравчук.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Перший президент України зробив висновок, що нині, через 28 років незалежності, все змінилося.

Нагадаємо, Кравчук оцінив 100 днів Зеленського на посаді президента України: такого не було за всі роки Незалежності.

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.