Росія розгляне запрошення відвідати наступну зустріч Великої сімки в США, якщо воно надійде.

Про це сказала офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Повинні бути сформовані пропозиції, якщо вони є, і передані російській стороні на розгляд. Зараз складно зрозуміти, про що йдеться. Тому треба перенести обговорення цієї теми з публічно-розважальної в професійну сферу, якщо "сімка" хоче позиціонувати себе як серйозний формат", - сказала Захарова.

Марія Захарова
Марія Захарова

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що РФ виключили зі старого формату "Групи восьми" після того, як вона анексувала український Крим у 2014 році, а всі інші країни-члени групи – Велика Британія, Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія і США – запровадили санкції проти Москви. Водночас президент США Дональд Трамп заявив 20 серпня, що пропонував би дозволити Росії повернутися до формату G8, коли наступного року США головуватимуть у групі.

Нагадаємо, Знай.uа знайшов пророче відео: Зеленський та Комаров про все домовилися, Діма - новий прем'єр?

Як повідомляв Знай.uа, День Незалежності у Києві для декого закінчився сумно: під час виступу Зеленського затримано трьох дурників, що творили недалекі.

Також Знай.uа писав, промову Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.