Український президент Володимир Зеленський вперше вітав країну зі святом. На День Незалежності глава держави виголосив 6 тисяч 568 слів. "КП в Україні" проаналізувала промову глави держави в цифрах - які слова він вимовляв найчастіше.

Важливо, що на відміну від Петра Порошенка, Зеленський жодного разу не згадав слова "Росія" і "агресор".

Володимир Зеленський

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Україна", "українці", "український" - 22 рази

"Ми" - 22 рази

"Незалежність" - 9 разів

"Я" - 9 разів

"Європа", "Європейський" - 3 рази

"Майбутнє" - 2 рази

"Війна"- 1 раз

"Військові" - 1 раз

Петро Порошенко

У минулому році Петро Порошенко говорив 20 хвилин і виголосив 9484 слова. Найчастіше він згадував слова "Європа", "європейський" та "Євросоюз" (21 раз), "Росія" і "російський" (12 разів), "армія" (5 разів).

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, в "Слузі народу" відбуваються дивні речі навколо Дубинського: Разумков пояснив, що не так з колегою Зеленського.

Також Знай.uа писав, Разумков з "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.