Екс-президент України Віктор Янукович, якого засудили за державну зраду, відпочиватиме на пенсії у великій розкоші.

Міжнародний астролог Влад Росс розповів про долю колишнього президента України. Він поділився, як Янукович проведе свою старість, передає "Політека".

За словами експерта, вже зараз Віктор Янукович чудово проводить час за кордоном. У майбутньому він зможе вирушити у віддалений куточок планети, щоб провести там решту життя. В результаті правоохоронці не зможуть його знайти і притягнути до кримінальної відповідальності.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"П'янки, жінки, гулянки. Ось така ситуація", - заявив Росс.

"Я можу сказати більше: він навіть зможе їздити по всьому світу, крім України. Але це максимум. Десь, на якихось островах він життя закінчить — і все".

Якщо вірити словами астролога, то і ватажки терористичних угруповань зможуть уникнути покарання за Донбас. Посіпаки Путіна вийдуть сухими з води, якщо зірки не змінюють свою космічну волю.

Як повідомляв Знай.uа, в "Слузі народу" відбуваються дивні речі навколо Дубинського: Разумков пояснив, що не так з колегою Зеленського.

Також Знай.uа писав, Разумков з "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.