Понад 70% громадян України, які проживають під окупацією в "ЛДНР" хочуть бачити територію Донецька і Луганська у складі України та виступають за якнайшвидшу деэскалацию конфлікту.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таку тенденцію відзначили соціологи після того, як змінилася влада в Україні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Велика частина жителів Донецька і Луганська виступала не проти України, а проти людей які прийшли до влади, використовуючи кров українців. Зараз все залежить від уміння Президента Зеленського вибудовувати політичні діалоги з міжнародними партнерами та вміння Зеленського вести складні переговори з Путіним.

При цьому такий діалог вже почався, що офіційно констатували в Києві і в Москві. Так, ситуацію прокоментував прес-секретар президента Росії Путіна.

"Поки ми констатуємо початок діалогу між двома президентами, констатуємо певні контакти, які здійснюються в розвиток цих розмов і розвиток розумінь, які були досягнуті в ході цих розмов", зазначив Пєсков.

Більшість експертів впевнені, що Зеленському вдасться повернути Донбас в юридичне поле України вже до кінця 2019 року.

Нагадаємо, у "Слуги народу" встановили суворий дедлайн депутатам.

Як повідомляв Знай. ua, Сумська дала Зеленському порада року, стосується кожного українця.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом".