27 серпня, народний депутат Олександр Куницький на своїй сторінці в Facebook розповів, що в партії "Слуга народу" з'явився перший внутрішній конфлікт, який став відомий в суспільстві. Як стало відомо раніше, Куницький повинен був зайняти пост заступника голови комітету з питань забезпечення правоохоронної діяльності. У підсумку його, не повідомивши, перевели в інший комітет.

Сьогодні, 27 серпня, відбулося перше полуформальное засідання комітету з питань забезпечення правоохоронної діяльності. Там повинен був зайняти нову посаду Куницький.

Сегодня прошло первое, полуформальное заседание комитета по вопросам обеспечения правоохранительной деятельности. По предварительной информации, в данном комитете я должен был занимать должность заместителя главы комитета. Сегодня же, прибыв на заседание, от главы комитета, Дениса Монастырского, я с удивлением узнал, что "кто-то" решил перевести меня в другой комитет. Без объяснения причин и согласования со мной! Кому же я могу мешать реформировать полицию???) Ваши варианты?!🤫

Geplaatst door Alexander Kunitsky op Dinsdag 27 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Сьогодні ж, прийшовши в комітет, я з гіркотою виявив, що в комітеті я більше не перебуваю. З яких причин це сталося, для мене це не зрозуміло і не відомо. Головою комітету є Денис Монастирський, який пішов за списком від партії "Слуга народу". Він повідомив мені, про те, що було прийнято рішення, що я в комітеті більше не перебуваю, що мене якимось дивним чином перевели в інший комітет - в транспортний", - пояснив Куницький.

Як каже Куницький, його перевели в інший комітет, нічого йому не сказав.

"я Намагався дізнатися у своїх колег, хто прийняв рішення, але все просто відводять очі і роблять вигляд, що не розуміють, що відбувається. Тому вважаю потрібним і правильним обговорити це питання в публічній площині, нехай мої колеги пояснять, чому вони прийняли рішення без узгодження зі мною", - повідомляє нардеп.

Цей пост не залишив без уваги нардеп "Слуги народу" Олександр Дубинський і написав коментар на своїй сторінці у Facebook: "А давайте залучимо увагу партії СН до цього кричущого випадку. Людини і громадянина, який присвятив роки боротьбі з корупцією і свавіллям МВС - намагаються виштовхати з Правоохоронного комітету Ради. Причому, нишком і без пояснень. Впевнений, що керівництво партії має відреагувати".

Нагадаємо, раніше "Що Богдан постійно шепоче вам на вухо?": у Зеленського готують масштабне шоу до 100 днів правління.

Також Знай.uа писав, що Шуфрич займеться свободою слова, а Герусу довірили ЖКГ: Рада затвердила керівників комітетів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що депутатка "Слуги народу" Борзова розповіла про бізнес у Криму: "Життя непередбачуване".