Депутатка від "Слуги народу" Ірина Борзова, виявляється, мала бізнес в окупованому Криму.

Про це написала нардеп на своїй сторінці в Facebook.

Новообраний депутат повідомила, що більше не веде справи у Криму.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!


Вона зазначила, що частку в бізнесі вона отримала від свого батька Наума Барули, який є керівником "Ліги сміху".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анексований Крим

Я більше не є бенефіціаром (співвласником) фірми, яка була заснована в 2010 році і залишилася в окупованому Криму. Цю частку власності в свій час мені дав мій батько, який все життя працював над розвитком бізнесу, але життя непередбачуване, - написала Борзова.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Між тим, вона не уточнила, вийшов з кримського бізнесу її батько. За даними російських реєстрів, в окупованому Криму зареєстровано ТОВ "Профіль-Н" зі статутним капіталом 5 млн рублів, засновниками якої є Ірина Борзова (49%) і Наум Баруля (51%).

Борзова зазначила, що вийшла з бізнесу у зв'язку з початком депутатської діяльності. Також вона склала повноваження керівника громадської організації "Розвиток. Розвиток".

Про бізнес і власність - питання, які часто ставлять журналісти. Після того, як вінничани обрали мене Народним ...

Geplaatst door Ірина Борзова op Maandag 26 augustus 2019

Нагадаємо, ствло відомо, хто увійде до складу парламентської коаліції разом зі Слугою народу.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у Зеленського презентували нову систему голосування у Верховній Раді, тепер кнопкодавство відійде в історію.

Також портал Знай.ua писав, що президент Зеленський звільнив свого радника Стефанчука.