Депутат КМДА Сергій Майзель заперечує причетність до нібито тиску на підприємців Києва від "імені голови ОПУ Андрія Богдана".

Про це Майзель написав на своїй сторінці в Facebook.

Фейкова інформація про нібито неправомірні вчинки Майзеля з'явилася на сумнівних сайтах. Депутата здивувало те, що інформацію з такого ненадійного джерела поширив на своїй сторінці у Facebook глава Офісу Президента України Андрій Богдан.

"Несподівано для себе сьогодні став ледь не головним київським ньюзмейкером. Комусь така роль може подобатися, але в моєму випадку ситуація сумнівна. Тож треба її пояснити. Очільник ОПУ Андрій Богдан, з яким я особисто не знайомий, опублікував у Facebook статтю, в якій я начебто вимагаю кошти з київських підприємців за роботу їхніх МАФів. Є два поважних видання - британське ВВС та американське СNN. А є українська пародія на ЗМІ - BBC-CCNN.com.ua. Своїй сьогоднішній популярності я завдячую "пародії" – саме на неї опублікував посилання голова ОПУ", - написав Майзель.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Він зазначив, що планує подати запит до НАБУ, щоб антикорупційне відомство поставило крапку в поширенні фейкових новин.

"В оприлюдненій статті про мене ніякої конкретики. Незрозумілі скріни, які може зробити будь за хвилину. "Ноу-нейми" коментатори. Замовники публікації зробили з пана Богдана чупакабру, яку бояться в Києві. Невже ці люди дійсно вважають, що використовуючи прізвище голови ОПУ у столиці можна творити "бєспрєдєл"? Байки... Щоб зупинити фейк-ньюз, я звертаюся в НАБУ. До кінця тижня Бюро отримає запит від мене з вимогою перевірити викладену інформацію", - написав депутат Київради.

Він вважає, що скандал, ймовірно, може бути пов'язане з конфліктом між главою ОПУ і мером Києва Віталієм Кличком.

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан
Керівник Офісу президента України Андрій Богдан

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Закликаю подбати про інформаційну гігієну. Бо завдяки сучасним методам впливу через так звані ЗМІ сама ж влада і перетворює важливу антикорупційну боротьбу на фарс", - саркастично коментує Сергій Майзель.

Нагадаємо, раніше "Хрещеного батька" Троєщини накрило ЗМІ: депутат БПП "отримав" від киян розкішне життя.

Також Знай.uа писав, що "Напишіть заяву або вломіть люлей": Богдан закликав покарати депутата КМДА.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що українці прозріли від "покращення" реформаторши Супрун: "Якщо грошей немає – ти небіжчик або інвалід".