Голова Офісу президента України Андрій Богдан відреагував на витівку депутата КМДА Сергія Майзеля. Відповідний пост з'явився в Facebook чиновника.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Майзель з Фракції БПП "Солідарність" збирає нелегальний податок з власників кіосків на столичній Троєщині.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому депутат стверджував, що його на це уповноважив глава Офісу президента Андрій Богдан. Про це повідомили самі підприємці Деснянського району Києва.

Податки понад норми Майзель стягує під прикриттям байки про те, що це є наказом з Офісу Президента, де подали свій "тариф". В свою чергу Андрій Богдан вирішив відреагувати на дану нахабство і розмістив інформацію про це в соціальній мережі.

"Хлопці цей "чорт" не має до мене ніякого відношення. Прохання напишіть заяву в НАБУ або вломите люлей. Репост)))", - написав Богдан.

Нагадаємо, Зеленський розставив всі крапки над "і" щодо "відставки" Богдана.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський закликав Богдана не забуватися навіть у Сен-Тропе.

Також Знай. ua писав, що Богдан пояснив свою "вечірку в Сен-Тропе на День Незалежності.